lauantai 4. kesäkuuta 2016

Mistä kaikki alkoi

Kaikki alkoi muutosta ja mekosta. Vaikka menneisyyteen ei voi palata eikä tehtyä saa tekemättömäksi, ymmärsin että on aika ottaa askelia taaksepäin siihen mitä joskus olen ollut.
Heräsin todellisuuteen kun pitelin tuota kovin kaunista mutta minulle auttamattomasti kolme numeroa liian pientä kaunista mekkoa. Jotain oli tehtävä. Olin tehnyt itseäni kohtaan niin kovin väärin laiminlyömällä syömisiäni ja jymähtäessäni tuolille istumaan entisen aktiivisen hyvän olon elämäni sijaan. 
Annoin itselleni vuoden aikaa löytää se vanha minäni ja pienentää kokoani sen kolme numeroa minkä tuo mekko vaatisi mahtuakseen päälleni. Päätin että mihinkään kitukuureille en ala, vaan syön mitä mieleni tekee, kohtuudella kaikkea sekä annoskoot mielessäni pitäen. Viimeisen vuoden ajan olin syönyt hyvin, liiankin hyvin. Olin pudonnut kerma-ja voikaivokseen tosi syvälle. Muistelin että hyvän makuinen ruoka voi koostua muustakin kuin voista ja kermasta.
Ystäväni Niinan ansiosta löysin sitten itseni perustamasta blogia tälle vuoden kestävälle matkalle.
Kirjoitus-, lauseenrakenne- ja välimerkkivirheitä tämä blogi tulee sisältämään mutta en pyrikään täydellisyyteen kaikessa mihin ryhdyn, tarpeeksi hyvä itselleni riittää. Kuvat joita tänne tulen lisäilemään ei myöskään ole kovin korkeatasoisia, en ole valokuvausta ikinä harrastanut ja tässäkin kohtaa tarpeeksi hyvä itselleni riittää, Kuvia syömisistäni  lisäilen tänne sen vuoksi että osoitan, jos en muille,niin ainakin itselleni että terveellinen ruokakin voi olla herkullista, ainakin valokuvissa. Ehkä niistä joku myös voi saada inspiraatiota omiin kevyempiin syömisiinsä. Kuviin lisäilen laskennalliset kalorit. Laskurin avulla ne lasken, ja ihan millin päälle ne eivät varmastikaan ole, mutta antavat ihan hyvän viitteen.
Mittojani en täällä mainitse vaikka ne taitaisivat olla kaikista mielenkiintoisinta tässäkin kirjoituksessa.
Kun (en siis sano jos) se mekko mahtuu minulle päälleni, ehkä sitten saatan kertoa mistä lähdin ja mihin saavuin. Tärkeintä ei ole aloitus eikä maali, tärkeintä on se matka jota tulen tekemään.
Ai niin yhden luvun annan, se on ikä jonka saavutan vajaan kuukauden päästä, 53.




Kesäisen lauantain aamiainen 175 kcal

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti